Bestsellers - Tehnici culinare si ustensile de bucatarie, , Editura All
Categorii
Despre Romania
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Bestsellers
Secretele oamenilor fericiti
Ghid de supravietuire de la A la Z cand ai copii
Biblia ilustrata
Singular, feminin
Tehnici de analiza financiara
Codex
Chicago
Calatorie nesfarsita
Societati secrete
Statul Fuhrerului
Tot ce vreti sa stiti despre femei
Cartea cunoasterilor
Consilierul de incredere
100 mari orase ale lumii
Suspiciuni
Evadeaza
Bono Biografia
101 lucruri inedite despre Da Vinci
Orb prin Gaza
Sepulcrul
Ghid de supravietuire de la A la Z cand ai copii
Biblia ilustrata
Singular, feminin
Tehnici de analiza financiara
Codex
Chicago
Calatorie nesfarsita
Societati secrete
Statul Fuhrerului
Tot ce vreti sa stiti despre femei
Cartea cunoasterilor
Consilierul de incredere
100 mari orase ale lumii
Suspiciuni
Evadeaza
Bono Biografia
101 lucruri inedite despre Da Vinci
Orb prin Gaza
Sepulcrul
![]() |
Tehnici culinare si ustensile de bucatarieEditura: All
Comanda "Tehnici culinare si ustensile de bucatarie" la Libraria Noi - libraria care iti aduce cartea la tine acasa
Ganditi-va la aceasta carte ca la o "biblie" a ustensilelor esentiale de bucatarie si a tehnicilor culinare. Prima sectiune este un ghid al ustensilelor si al echipamentelor de baza pentru bucatariile de acasa; contine, de asemenea, articole speciale in care se explica diferentele dintre materialele pentru vasele de gatit, precum si un abecedar al stilurilor cutitelor si al modurilor lor de folosire. A doua sectiune contine peste 250 de tehnici culinare, de exemplu, taierea legumelor in diferite forme, taierea si dezosarea pieptului de pui, pregatirea si modelarea aluatului pentru paste, glazurarea unui tort. Veti gasi, deasemenea, si sugestii pentru rezolvarea unor probleme ce apar in procesul prepararii mancarurilor. In lucrare sunt incluse si peste 50 de retete de baza, cum ar fi clatite cu lapte batut, pui la cuptor, soteuri de legume, bulion de legume sau de carne si numeroase sosuri. |
|||||||
|
|
Tweet |
|