Bestsellers - Italia. Ghidul meniurilor, Iordan Valentina, Editura House of guides
Categorii
Despre Romania
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Bestsellers
Testamentul lui Hitler
Scandura de frizerie
Un Lun Dun
Brida
Codul Onoarei
Flashback 1975-1995
Romania inghesuita
Dificultatea de a trai
Mesterul Manole.Studii de etnologie si mitologie
Evadare de la Auschwitz
Sexul vinde
Cum sa castigi noi clienti
Azazel ingerul raului
Machiavelli in lumea afacerilor
Astroghid de birou
Razboiul batranilor
Dansul mastilor. Nietzsche si filozofia interpretarii
Confesiunile unui cafegiu
Management si marketing in era turbulentelor
Sensul vietii
Scandura de frizerie
Un Lun Dun
Brida
Codul Onoarei
Flashback 1975-1995
Romania inghesuita
Dificultatea de a trai
Mesterul Manole.Studii de etnologie si mitologie
Evadare de la Auschwitz
Sexul vinde
Cum sa castigi noi clienti
Azazel ingerul raului
Machiavelli in lumea afacerilor
Astroghid de birou
Razboiul batranilor
Dansul mastilor. Nietzsche si filozofia interpretarii
Confesiunile unui cafegiu
Management si marketing in era turbulentelor
Sensul vietii
![]() |
Italia. Ghidul meniurilorAutor: Iordan Valentina Editura: House of guides
Comanda "Italia. Ghidul meniurilor" la Libraria Noi - libraria care iti aduce cartea la tine acasa
Gastronomia Italiei, asemenea peisajului ei, este una plina de soare si parfumuri, un adevarat dezmat de culori si arome, care satisface cele mai exigente gusturi. Bucataria italiana inseamna gust si calitate, fiind perfecta pentru cel care vrea sa manance bine, sanatos si gustos. De asemenea, este foarte complexa, datorita varietatii aproape incredibile a felurilor de mancare ce pot fi preparate din acelasi produs de baza (cum ar fi pastele si orezul). Fiecare din cele 20 de regiuni ale Italiei are preparatele sale traditionale dar, in general, toate acestea se bazeaza pe combinarea unor elemente esentiale, cum ar fi cerealele, legumele, pestele, diverse tipuri de carne si derivatele acestora, precum si o mare varietate de branzeturi si vinuri. |
|||||||
|
|
Tweet |
|
Alte titluri scrise de Iordan Valentina |