Bestsellers - Sosuri.Pregatire.Asezonare.Utilizare.Retete, , Editura All
Categorii
Despre Romania
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Carti straine
Limbi straine
Istorie & Filosofie
Religie si Mistica
Stiinte Sociale
Carti pentru copii
Carte de colectie
Arte & Arhitectura
Calculatoare & Internet
Economie
Utile
Literatura
Jurnalism
Stiinte politice
Drept
Multimedia
Bestsellers
Partida de biliard de la ora noua si jumatate
In cadere libera
Machiavelli in lumea afacerilor
50 de activitati interactive pentru dezvoltarea copilului
Cartea de povesti a unui economist
Anarhie pura
Croata. Ghid de conversatie
Singular, feminin
Teoria flegmei. Apel la mitocanie
Kaputt
Cum am devenit doamna Mao
Omul de nicaieri
Managerul de proiect
10 pacate ale Romaniei
Viata ca o corida
Codul fiscal comentat
Fundamente ale psihologiei manageriale
Cum sa devii somelier
Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
Cum sa devii un nimeni
In cadere libera
Machiavelli in lumea afacerilor
50 de activitati interactive pentru dezvoltarea copilului
Cartea de povesti a unui economist
Anarhie pura
Croata. Ghid de conversatie
Singular, feminin
Teoria flegmei. Apel la mitocanie
Kaputt
Cum am devenit doamna Mao
Omul de nicaieri
Managerul de proiect
10 pacate ale Romaniei
Viata ca o corida
Codul fiscal comentat
Fundamente ale psihologiei manageriale
Cum sa devii somelier
Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
Cum sa devii un nimeni
![]() |
Sosuri.Pregatire.Asezonare.Utilizare.ReteteEditura: All
Comanda "Sosuri.Pregatire.Asezonare.Utilizare.Retete" la Libraria Noi - libraria care iti aduce cartea la tine acasa
Desi acest mic lexicon este dedicat sosurilor, atat traditionale, cat si exotice, veti gasi aici si sosuri pentru salate, sosuri salsa, sosuri chutney, sosuri aperitive si sosuri pentru inmuiat. In afara de retetele de baza pentru sosurile clasice si marinatele din carne, sunt incluse sosuri picante pentru carne de vita si de pasare, sosuri fine pentru peste, fructe de mare si legume si, desigur, diverse sosuri pentru paste fainoase si salate. Ultimul capitol este rezervat divinelor sosuri dulci pentru desert. In anexa este prezentat tot ceea ce ati putea dori sa aflati despre sosuri: ce se poate folosi pentru a ingrosa sosul? Ce sosuri sunt potrivite pentru pastrare si congelare? Ce se intampla daca sosul se taie? Veti afla ce mancare se potriveste la un anumit sos. Mai trebuie adaugat un singur lucru: daca va place sa gatiti, atunci oaspetii vor aprecia gustul mancarii! Amestecati cu mixerul si bateti, amestecati si strecurati si asezonati, pana cand rezultatul e pe placul dumneavoastra. |
|||||||
|
|
Tweet |
|
|